Σας καλωσορίζουμε στoν διαδικτυακό τόπο της Ένωσης Διακινητών Εμπόρων Οίνων & Ποτών Μακεδονίας – Θράκης-Ηπείρου & Θεσσαλίας ( ΕΔΕΟΠ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ-ΗΠΕΙΡΟΥ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ). Στην ιστοσελίδα μας θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για την πορεία της ένωσης από την ίδρυση της έως και την στιγμή που μας επισκεφθήκατε.

Η ΕΔΕΟΠ Μακεδονίας-Θράκης-Ηπείρου & Θεσσαλίας είναι το συνδικαλιστικό όργανο των χονδρεμπόρων, κυρίως, που κάνουν τη διακίνηση των οίνων και ποτών. Καθώς είναι πλούσια η δράση της ένωσης θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τις κατηγορίες και τις υποκατηγορίες που σας ενδιαφέρουν.

Ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί και να βρει, να μάθει, να διαβάσει για τα ποτά, το εμπόριο, τον ανταγωνισμό. Υπάρχει ιδιαίτερη βοήθεια για την απλή κατανόηση της λειτουργίας των νόμων, ώστε να γίνεται εύκολα ευδιάκριτο το σωστό από το λάθος, το νόμιμο από το παράνομο. Δώσαμε μεγάλο βάρος στην εφαρμογή του νόμου και την απαίτηση αυτής από τους ίδιους τους επισκέπτες μας.

Τέλος πιστεύουμε ότι η περιήγηση είναι εύκολη και κατατοπιστική. Ωστόσο θα ήταν χαρά μας να μας δώσετε τις ιδέες σας, ώστε αυτή η ιστοσελίδα να εξελίσσεται συνεχώς σε ένα έγκυρο και ενημερωτικό οδηγό όλων.

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ
ΣΤΗΝ Ε.Δ.Ε.Ο.Π.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ
ΗΠΕΙΡΟΥ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Ιστορικό

Το 1976 μία μικρή ομάδα επιχειρηματιών του χώρου διακίνησης οίνων – ποτών, άρχισε τις συζητήσεις για τη δημιουργία ενός συνδικαλιστικού σωματείου που σκοπός του θα ήταν η βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των συναδέλφων επαγγελματιών και ταυτόχρονα η δυναμική προσπάθεια επίλυσης των σοβαρών προβλημάτων του κλάδου. Έτσι ιδρύεται το Σωματείο Πρατηριούχων Οίνων-Ποτών (ΣΠΟΠ) που το 1984 μετονομάζεται σε ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΟΙΝΩΝ-ΠΟΤΩΝ Ν.Θεσσαλονίκης ενώ στη συνέχεια διεύρυνε τη δράση του σε όλη τη Μακεδονία και Θράκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ωράριο Λειτουργίας

Με τροπολογία που ψηφίστηκε στη Βουλή των Ελλήνων οι κάβες ποτών εντάσσονται στο ρυθμιστικό πεδίο του άρθρου 1 της Κοινής Απόφασης 1169/3-2-1994 των Υπουργών Εργασίας και Δημόσιας Τάξης όπως αυτή κυρώθηκε με το άρθρο 14 του Ν 2194/1994 ( ΦΕΚ 34 Α). Μετά από όλα αυτά τα καταστήματα εμφιαλωμένων ποτών (κάβες) θα εξυπηρετούν το καταναλωτικό κοινό Κυριακές, αργίες και εορτές και τις βραδινές ώρες καθημερινά.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ

Ραδιοφωνικό σποτ για την ενημέρωση του καταναλωτή