Καλωσήρθατε!

Σας καλωσορίζουμε στoν διαδικτυακό τόπο της Ένωσης Διακινητών Εμπόρων Οίνων & Ποτών Μακεδονίας – Θράκης ( ΕΔΕΟΠ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ).

Στην ιστοσελίδα μας θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για την πορεία της ένωσης από την ίδρυση της έως και την στιγμή που μας επισκεφθήκατε.

Η ΕΔΕΟΠ Μακεδονίας-Θράκης είναι το συνδικαλιστικό όργανο των χονδρεμπόρων, κυρίως, που κάνουν τη διακίνηση των οίνων και ποτών. Καθώς είναι πλούσια η δράση της ένωσης θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τις κατηγορίες και τις υποκατηγορίες που σας ενδιαφέρουν.

Ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί και να βρει, να μάθει, να διαβάσει για τα ποτά, το εμπόριο, τον ανταγωνισμό. Υπάρχει ιδιαίτερη βοήθεια για την απλή κατανόηση της λειτουργίας των νόμων, ώστε να γίνεται εύκολα ευδιάκριτο το σωστό από το λάθος, το νόμιμο από το παράνομο. Δώσαμε μεγάλο βάρος στην εφαρμογή του νόμου και την απαίτηση αυτής από τους ίδιους τους επισκέπτες μας.

Τέλος πιστεύουμε ότι η περιήγηση είναι εύκολη και κατατοπιστική. Ωστόσο θα ήταν χαρά μας να μας δώσετε τις ιδέες σας, ώστε αυτή η ιστοσελίδα να εξελίσσεται συνεχώς σε ένα έγκυρο και ενημερωτικό οδηγό όλων.